top of page

Aanbod

Weten en doen wat goed voor je is. 

Je gezondheid verbeteren is niet iets dat van de een op de andere dag gefixt is. Ieder mens en lijf heeft zijn eigen verhaal. Wat heeft gemaakt dat je functioneert zoals je nu doet? En dan gaat het om fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel! Wanneer zijn er veranderingen opgetreden? Wat is het effect daarvan op je leven en welk effect heeft het leven (leefstijl) op jouw gezondheid?

Als je dat verhaal helder hebt, kan je gericht aan de slag. Aan de slag met voeding, supplementen, beweging, slaap, stressmanagement, schadelijke stoffen en zeker ook datgene dat eronder ligt zoals heftige gebeurtenissen, ongezonde relaties of 'onzinnige' doelen in je leven?

Dat kan je online zelf doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Kies dan voor professionele begeleiding. Gericht lab onderzoek kan je als aanvullende module kiezen bij elk programma.

Het doel van elk programma is dat jij zelfstandig aan de slag kan. Stap voor stap en op een manier die voor jou passend is.

Ben jij er klaar voor?
Welke stap wil jij zetten naar jouw optimale gezondheid?

Bekijk de verschillende programma's.

Kom je er niet uit? Neem gerust contact op of plan een kennismaking in!

Programma's

Begrijp wat het lichaam nodig heeft

Je wil begrijpen waarom leefstijl zo belangrijk is en wat je dan wel of niet moet doen. 

In online modules leer je wat gezondheid is en hoe leefstijl dat beïnvloedt. Tegelijk krijg je vragen en opdrachten zodat jij je eigen gezondheid onder de loep neemt en stap voor stap kan ervaren welk effect een verandering heeft.

Weet wat jouw lichaam nodig heeft

Je wil weten hoe gezond je nu (bezig) bent en wat jij specifiek kan doen om dat te verbeteren. 

Aan de hand van een persoonlijke analyse krijg je inzicht in hoe je lijf ervoor staat en wat je nodig hebt om optimaal voor je lijf te zorgen. Dat kan een ziek lijf zijn of een prima functionerend lijf dat wat aandacht verdient. Bij de eerste stappen krijg je begeleiding.

Doe wat jouw lichaam nodig heeft

Je wil zowel weten hoe je ervoor staat als ook doen wat er nodig is voor échte verandering die blijft.   

Na de persoonlijke analyse duiken we behalve in het leefstijl stuk ook in de onderlaag. We pakken samen die hardnekkige patronen aan die je keer op keer in de weg staan en waar je zelfstandig lastig verandering in krijgt. Alles wat nodig is voor blijvend effect.

Onderzoek

Health Check

Persoonlijke gezondheidscheck naar metabole processen, systemische functies en voedingsstatus.

Microbioom analyse

Uitgebreid onderzoek van de darmflora, darmwand, vertering en ontstekingsparameters.

DNA onderzoek

DNA-onderzoek naar biochemische lichaamsprocessen en gezondheidsrisico's.

Onderzoek kan niet zonder programma los gekozen worden.

Ervaringen

Tevredenheidsscore

9

Aanbevelingsscore

9.2

Een uitgebreide intake zorgt voor de juiste input om te werken aan klachtenvermindering. Met andere voeding, tijdstip van eten, supplementen en probiotica werd de balans in mijn lichaam hersteld. Ik ben heel blij met de uitkomsten, heb er elke dag plezier van en beveel het iedereen aan.

Marty

bottom of page